Slægtsforskere på videnskabelig grund

Nordisk Slægtsforskning blev etableret i 1967 og står i dag som Danmarks største og ældste institut på området. Fra starten har Nordisk Slægtsforskning haft en seriøs professionel tilgang til opgaverne.
Som de eneste i landet arbejder vi med slægtsforskning på et videnskabeligt grundlag. Arbejdsmetoden sikrer, at alle sten i din slægts historie bliver vendt, og at alle oplysninger, der indgår i den færdige slægtshistorie, bygger på dokumenterede kildematerialer. 

Samlet om slægten

Hovedopgaven for Nordisk Slægtsforskning er at samle alle brikkerne til puslespillet om din slægt og dens oprindelse. Resultatet præsenteres i et stort samlet værk , der er fyldt med værdifuld viden om din slægt, dens forgreninger, samtiden og de vilkår, som de forskellige familiemedlemmer levede under. Med andre ord: Du får et opslagsværk, der giver svar på alle spørgsmål. En bog, du kan fordybe dig i fra ende til anden eller tage frem igen og igen, når der er behov for det. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere
om din slægt

Kontakt os på: 8669 4822 eller mail til Nordisk Slægtsforskning, hvis du er interesseret i at få slægtens historie kortlagt og beskrevet af professionelle slægtsforskere og historikere.

Vi starter altid med et uforpligtende møde, der afklarer ønsker og muligheder. Efterfølgende aftales næste skridt.
DEL SIDEN: