Slægtsforskere på videnskabelig grund

Nordisk Slægtsforskning blev etableret i 1967 og står i dag som Danmarks største og ældste institut på området. Fra starten har Nordisk Slægtsforskning haft en seriøs professionel tilgang til opgaverne.
Som de eneste i landet arbejder vi med slægtsforskning på et videnskabeligt grundlag. Arbejdsmetoden sikrer, at alle sten i din slægts historie bliver vendt, og at alle oplysninger, der indgår i den færdige slægtshistorie, bygger på dokumenterede kildematerialer. 

Samlet om slægten

Hovedopgaven for Nordisk Slægtsforskning er at samle alle brikkerne til puslespillet om din slægt og dens oprindelse. Resultatet præsenteres i et stort samlet værk , der er fyldt med værdifuld viden om din slægt, dens forgreninger, samtiden og de vilkår, som de forskellige familiemedlemmer levede under. Med andre ord: Du får et opslagsværk, der giver svar på alle spørgsmål. En bog, du kan fordybe dig i fra ende til anden eller tage frem igen og igen, når der er behov for det. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere
om din slægt

Kontakt os på: 77 34 62 78 eller mail til Nordisk Slægtsforskning, hvis du er interesseret i at få slægtens historie kortlagt og beskrevet af professionelle slægtsforskere og historikere.

Vi starter altid med et uforpligtende møde, der afklarer ønsker og muligheder. Efterfølgende aftales næste skridt.

 Bliv ven med os
 
Nordisk Slægsforskning

Rydtoften 5
2750 Ballerup
Tlf. 77 34 62 78
bn@nordisk-slaegtsforskning.dk

Returnering af pakker skal ske til:
Skæret 19
8800 Viborg